Swedish English German
 

ALLMÄN INFORMATION


Poolen

Poolen är 6 x 12 meter och är fri att använda för dig som är gäst hos oss. Vi använder oss av solceller för uppvärmning och kan därför garantera att poolen alltid är några grader varmare än havet. I receptionen går det bra att låna simkuddar till våra mindre gäster.
Under högsäsong (juni-augusti) är poolen öppen dagligen mellan 08:00-18:00. För öppettider under lågsäsong vänligen kontakta oss för mer information.

Parkering

Hos oss på Visby Lägenhetshotell behöver du aldrig oroa dig för parkeringsplats då vi har gott om plats för bilen. Det är fritt för dig som gäst hos oss, i mån av plats. 

 

Receptionen

Vi är ett familjärt lägenhetshotell som vill att hela familjen ska trivas. Därför har vi spel, pussel, pyssel och annan underhållning som till exempel kubb att låna i receptionen. 
Öppettider i receptionen 08.00-18.00. Stängt mellan 11.00-14.00 under dagarna.

Tvättstuga

Vi erbjuder våra gäster en gemensam gästtvättstuga som ligger på innergården. Där finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och strykjärn. 

Frukost 

Det går bra att beställa frukost under högsäsong (förbokning krävs). Vi erbjuder frukostpaket med färska frallor, pålägg, kaffe, frukt och smoothie som du avnjuter i din lägenhet eller vid de allmänna ytorna utomhus. Kontakta oss om ni vill boka frukost för en eller flera dagar under er vistelse. Kanske till första och sista morgonen? Det bestämmer du själv!

Omgivningen

Det tar ca 10 minuter att promenera till Visby innerstad, vi är belägna ca 800 meter från muren. Läget är centralt men ändå lungt, nära till butiker och restauranger. Observera att det under vecka 29 kan vara lite livat på kvällar då det är många ungdomar nere i Visby för "Stockholmsveckan".

Åldersgräns för bokning: 23 år på samtliga gäster undantaget barn som reser med sin familj.
Rökning: Ej tillåtet, gäller alla lägenheter


För information samt överenskommelse om nyckelutlämning, maila
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0498-23 23 00 senast en dag före ankomst. Incheckning tidigast kl 15:00, utcheckning senast kl 11:00

 

hotellområde

2015 08 07 16.28.40

cykel

frukost

ringmur

Hitta till Visby Lägenhetshotell